Motomediateam
Belgische Kampioenschappen Tijdrijden

Hooglede-Gids 01-05-2014

Visit Site

Project Description

Reacties na de wedstrijd
Elite MC: Kristof Vandewalle
HOOGLEDE-GITS – Kristof Vandewalle (Trek) heeft voor de derde opeenvolgende keer de Belgische tijdrittitel veroverd bij de heren elite. In Hooglede-Gits moest hij wel tot het uiterste gaan om de verrassend sterke Tim Wellens en Pieter Serry achter zich te houden. Philippe Gilbert werd uiteindelijk vierde en Stijn Devolder vijfde.
Dames Elite: Ann-Sophie Duyck
HOOGLEDE-GITS – Ann-Sophie Duyck is de nieuwe Belgische kampioene tijdrijden bij de dames elite. De 26-jarige renster uit Hulste had halverwege 11 seconden achterstand op titelverdedigster en viervoudig kampioene Liesbet De Vocht, maar na dat tussenpunt knabbelde ze aan haar achterstand om uiteindelijk nog met 5 seconden voorsprong de titel te veroveren. Maaike Polspoel had als derde al meer dan één minuut achterstand
Beloften: Elias Van Breussegem
HOOGLEDE-GITS – Elias Van Breussegem veroverde enigszins verrassend de nationale tijdrittitel bij de beloften. Halverwege had de Oost-Vlaming uit Brakel een kleine achterstand op Ruben Pols, maar in de tweede wedstrijdhelft zette hij dat om in een voorsprong van 7 seconden. Tom Bosmans had als derde 14 seconden achterstand.
Heren Elite zonder contract: Benjamin Verraes
HOOGLEDE-GITS – Benjamin Verraes is de nieuwe Belgische kampioen tijdrijden bij de eliterenners zonder contract. De Menenaar had constant een kleine voorsprong op Kurt Geysen en Sander Cordeel. Ook aan de finish was dat de volgorde.

Project Details

Date: 01.05.2014
Client: Belgian Cycling

Tags